
آشنایی با ابعاد تایل کف های کاذب
گروه تحقیق و توسعه کارنو اطلاعاتی را در مورد ابعاد تایل کف های کاذب گردآوری نموده است.
در واقع کف های کاذب بر اساس ابعاد تایل ها نیز دسته بندی می شوند. یکی از پرکاربردترین کف کاذب ها در ایران گروه کف کاذب های ۶۰*۶۰ می باشد.
جهت آشنایی بیشتر با کف کاذب های ۶۰*۶۰ با ما همراه باشید و در انتها ما را از نظرات، پیشنهادات و انتقادهای ارزشمند خود آگاه سازید.
معرفی کف کاذب های ۶۰*۶۰ :
به کف کاذب هایی گفته میشود که اندازه تایل که قطعه اصلی کف کاذب می باشد ۶۰ سانت به صورت طول و عرض باشد.
کف های کاذب ۶۰*۶۰ کارنو در دو مدل فولادی و آلومینیوم می باشد، که هر یک ویژگی ها و کاربردهای متفاوتی دارند.
ساختار اصلی کف کاذب های ۶۰*۶۰، از سه قطعه تشکیل شده است که این قطعات شامل: تایل، پایه و استرینگر می باشد. که اصلی ترین قطعه کف کاذب، تایل آن می باشد که هر یک استانداردها و مشخصات خاص خود را دارند.
هنگام انتخاب کف کاذب، ابتدا می بایست شرایط آب و هوای محیط، میزان رطوبت و گرمایی محیط، شرایط سازه اصلی ساختمان، حداکثر میزان بار تحمیلی به سازه اصلی، شرایط تردد، میزان بار تحمیلی به کف، ارتفاع مورد نیاز کف کاذب و کاربری آن مورد بررسی قرار گیرد سپس بر اساس ویژگی های هر یک از کف کاذب ها، کف کاذب مناسب انتخاب گردد. انتخاب درست و مناسب کف کاذب باعث می گردد طول عمر کف مورد نیاز بیشتر و مانع هزینه های مجدد در آینده شویم.
کف کاذبهای ۶۰*۶۰ شرکت فنی و مهندسی کارنو:
شرکت فنی و مهندسی کارنو به تولید و عرضهی کف کاذبهای ۶۰*۶۰ میپردازد. این کف کاذبها شامل:
- کف کاذب فولادی
- کف کاذب آلومینیومی
میباشد.
مشخصات کف کاذب فولادی:
کف کاذب فولادی از متعلقاتی چون: تایل، استرینگر و پایه برخوردار است.
ابعاد تایل کف کاذب فولادی ۶۰*۶۰ سانتیمتر است و از قابلیت نصب روکش HPL و PVC برخوردار هستند. وزن هر تایل ۱۵ کیلوگرم میباشد. مقاومت وزن تحمیلی تایل کف کاذب فولادی نیز ۲۳۰۰ کیلوگرم است.
این تایل ۳۴ میلیمتر ضخامت دارد. ورق بالای آن ۰٫۶ میلیمتر و ورق پائین آن ۰٫۷ میلیمتر است. جنس ورق زیرین این تایل ST14 و ورق رویی آن ST12 میباشد. این تایل دارای زهوار دور با جنس ABS بوده و در برابر فشار، گرما و سرما مقاوم میباشد.
تایلهای فولادی به نسبت تایلهای دیگر از وزن بسیار زیادی برخوردار هستند.
جنس پایههای این محصول از فولاد است و حداقل ارتفاع پایههای آن ۶ سانتیمتر و حداکثر ارتفاع پایههای آن ۱۶۰ سانتیمتر میباشد. جنس استرینگر آن نیز از گالوانیزه بوده و ابعاد آن ۲۰*۳۰*۵۸۰ است. وزن هر استرینگر نیز حدود ۴۵۰ گرم میباشد.
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحهی معرفی کف کاذب فولادی مراجعه نمائید.
مشخصات کف کاذب آلومینیومی:
کف کاذب آلومینیومی نیز از تایل، پایه و استرینگر برخوردار است.
ابعاد تایل این محصول نیز ۶۰*۶۰ میباشد. تایل کف کاذب آلومینیومی نیز همانند کف کاذب فولادی از قابلیت نصب روکش PVC و HPL برخوردار است.
این تایل حدود ۸ کیلوگرم وزن دارد و ضخامت آن ۳۶ میلیمتر میباشد. تایل کف کاذب آلومینیومی همانند تایل کف کاذب فولادی از مقاومت خوبی برخوردار است. مقاومت وزن تحمیلی تایل ۲۳۰۰ کیلوگرم میباشد. میزان آلومینیوم مصرفی در این تایل نیز ۵/۷ کیلوگرم است.
جنس پایههای این محصول از فولاد بوده و ۱۴ سانتیمتر حداقل ارتفاع و ۱۰۰ سانتیمتر حداکثر ارتفاع پایههای آن میباشد.
جنس استرینگر کف کاذب آلومینیومی نیز از گالوانیزه است. وزن هر استرینگر حدود ۴۰۰ گرم و ابعاد آن ۲۰*۳۰*۵۲۰ میباشد.
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحهی معرفی کف کاذب آلومینیومی مراجعه نمائید.
اجرای کف کاذب ۶۰*۶۰:
ما برای نصب کف کاذب های ۶۰*۶۰ که شامل کف کاذب آلومینیومی و کف کاذب فولادی می باشد به زیر ساخت نیاز خواهیم داشت، در ابتدا باید سطح اصلی سازه را مسطح و بدون بر آمدگی در آوریم که در اصطلاح به آن تراز کردن می گویند. این سطح باید از سیمان یا بتن یا اپوکسی و یا کاشی و سنگ و به طور کلی هر نوع پوشاننده دیگری که سطحی صاف و یکدست به ما می دهد استفاده شود و نباید سطح آن از خاک باشد زیرا در این صورت چنین سطحی محل تجمع حشرات موذی خواهد شد و جهت نصب پایه ها بر روی سطح اصلی با پیچ و رولپلاک از مقاومت بالایی بر خوردار نخواهد بود و غیر استاندارد می باشد، اما استفاده از پیچ و رولبولت استاندارد است و می توان برای نصب محکم پایه ها از پیچ و رولبولت استفاده نمود؛ لذا حتما سطح اصلی بایست مقاوم و مستحکم باشد.
در مرحله ی بعدی زیر سازی همانند اسکلت یک ساختمان عمل خواهد کرد و دور محیط را با نبشی و یا قوطی مناسب، شاسی کشی می کنیم و سپس پایه ها با فاصله مناسب به زمین توسط پیچ و رولپلاک یا پیچ و رولبولت نصب می شوند و پس از آن استرینگر ها بر روی پایه ها فیکس میشوند و سپس تایل ها بر روی پایه و استرینگر گذاشته می شوند.
لازم به تاکید است که جهت نصب کف کاذب حتما از نیروهای متخصص و مجرب در این زمینه استفاده نمایید زیرا کف کاذب مهمترین نقش در سازه را خواهد داشت و نصب نادرست آن باعث مشکلات زیادی در آینده خواهد داشت.
نصب کف کاذب می بایست با دقت و مهارت انجام گردد زیرا محل اصلی تردد می باشد و حتی یک میلیمتر درز در بین تایل ها باعث میشود تایل ها و پایه ها جا به جا شوند و لرزش کف کاذب به مرور زمان پیچ و رولپلاک پایه ها را هرز میکند و کف کاذب در مدت زمان کوتاهی غیر استیبل میشود و نیاز به رگلاژ و گاها نصب مجدد می باشد.
دقت داشته باشید که حتما جهت نصب کف کاذب ۶۰*۶۰، شاسی کشی دور محیط را انجام دهید در غیر این صورت کف کاذب شما به صورت کاملا غیر استاندارد نصب شده است.
البته اگر می خواهید برای کف کاذب خود هیچگونه زیر ساختی انجام ندهید و هزینه های مازاد بر کالای اصلی نداشته باشید فقط می توانید از یک نوع کف کاذب استفاده نمایید آن هم کف کاذب گالوانیزه است که نه هزینه های مازادی را برای شما به وجود می آورد و نه زیرساختی را می طلبد کف کاذب گالوانیزه انحصارا توسط شرکت کارنو و مشابه کف کاذب سولفلکس لگراند فرانسه تولید میگردد و جهت تضمین کیفیت بالا محصول، دارای گارانتی ۲۵ ساله کارنو می باشد.
چند نوع زیر ساخت برای نصب کف کاذب ۶۰*۶۰ انجام می شود؟
برای یافتن پاسخ این سوال در این قسمت برای شما توضیح می دهیم که چند نوع زیرساخت وجود دارد. بعد از اتمام تمامی کارهایی که در بالا به آن اشاره شد باید بگوییم که دو نوع روش برای این کار وجود دارد.
- زیر ساخت کف کاذب به روش نیمه اسکلت
- زیر ساخت کف کاذب به روش تمام اسکلت
در روش اول یعنی نیمه اسکلت در ابتدا دور محیط نبشی کشی می شود و بعد از آن کف کاذب پیاده سازی خواهد شد اما در روش دوم علاوه بر دور محیط تمامی سطح که باید کف کاذب در آن پیاده سازی شود قوطی کشی میشود، در این روش پایه و استرینگر مورد استفاده قرار نمی گیرد و جایگزین پایه و استرینگر، قوطی و پلیت می باشد.
هزینه نصب به روش تمام اسکلت بالاتر از روش نیمه اسکلت می باشد.
خرید کف کاذب:
قبل از خرید کف کاذب بهتر است که با کارشناسان مربوطه در این زمینه صحبت نمائید. همانطور که میدانید کف کاذبها از انواع گوناگونی برخوردار هستند. از همین جهت، جنس، متریال، ابعاد تایل کف های کاذب، ارتفاع پایه و سایر مشخصات فنی آنها با یکدیگر متفاوت میباشد. این بدان معنا خواهد بود که هر کف کاذبی با هدف کاربری خاصی طراحی و ساخته شده است.
البته قبل از خرید کف کاذب، کارشناسان سوالاتی را از شما خواهند پرسید و پاسخ دادن به این سوالات باعث خواهد شد تا شما دقیقاً همان کف کاذبی را انتخاب نمائید که با نیاز کاربری شما تناسب دارد. اکنون در ادامه به برخی از این سوالات اشاره مینمائیم.
متراژ مکان مورد نظر چقدر است؟
شما باید در هنگام خرید کف کاذب از متراژ دقیق مکان مورد نظر خود آگاه باشید. در غیر اینصورت در زمان نصب کف کاذب با مشکل مواجه خواهید شد. این مشکل میتواند کم آمدن یا اضافه آمدن کف کاذب و متعلقات آن باشد.
چه نوع تجهیزاتی قرار است بر روی کف کاذب قرار داده شود؟
شما باید به کارشناسان فروش اطلاع دهید که قرار است چه نوع تجهیزاتی بر روی کف کاذب شما قرار داده شود. به عنوان مثال: اگر قرار است تجهیزات شما الکتریکال باشد پس حتما باید از کف کاذبهایی استفاده نمائید که از خاصیت آنتی استاتیکی برخوردار باشد. همچنین اطلاع از نوع تجهیزات به کارشناسان این پیام را ارسال خواهد کرد که تایل و پایههای محصول باید از چه میزان مقاومتی برخوردار باشد.
حجم تاسیسات زیر کف کاذب چقدر است؟
برای انتخاب ارتفاع پایههای کف کاذب باید آگاه باشید که چه نوع تجهیزاتی با چه میزان حجمی قرار است زیر کف کاذب قرار داده شود. این موضوع کمک خواهد کرد تا ارتفاع پایههای کف کاذب با توجه به استانداردهای موجود و نیاز کاربری انتخاب گردد.
در نهایت، ذکر این چند مورد نشان دهندهی این موضوع میباشد که تا چه اندازه مشورت با متخصصین این حوزه قبل از خرید این محصول میتواند به شما کمک نماید تا دقیقا همان کف کاذبی را انتخاب نمائید که مورد نیاز شما میباشد.
معرفی کف کاذب ۲۲/۵*۲۲/۵:
اکنون که با ابعاد تایل کف های کاذب فولادی و آلومینیومی آشنا شدید، قصد داریم که در این زیر عنوان به معرفی کف کاذب طرح لگراند و ابعاد تایل این محصول نیز بپردازیم. کف کاذب طرح لگراند از ابعاد ۲۲/۵*۲۲/۵ سانتیمتر برخوردار میباشد، از همین جهت این محصول را با نام کف کاذب ۲۲/۵*۲۲/۵ نیز میشناسند. جنس تایل این کف کاذب از گالوانیزه با ورق ۲ میلیمتر است. پایههای این محصول نیز از جنس p و گرید A میباشد.
هر تایل حدود ۹۰۰ گرم وزن دارد. تایل این محصول نیازی به نصب روکش HPL و PVC نداشته و بدون روکش عرضه میگردد. چنانچه از این محصول استفاده نمودید باید در هر متر مربع حدود ۲۰ عدد تایل و پایه را به کار ببرید. کف کاذب طرح لگراند به نسبت کف کاذب فولادی و آلومینیومی وزن کمتری را به سازه وارد مینماید؛ زیرا متعلقات آن از وزن کمتری برخوردار است. وزن تحمیلی که توسط این محصول به سازه وارد میشود ۲۰ کیلوگرم در هر متر مربع میباشد. تایل این محصول تا ۱۰۰۰ کیلوگرم، قابلیت تحمل وزن را دارد. قابلیت تحمل وزن پایههای آن نیز به ۱۲۰۰ کیلوگرم میرسد.
لازم به ذکر است که کف کاذب طرح لگراند به نسبت کف کاذب فولادی و آلومینیومی از قیمت مناسبتری برخوردار میباشد.
نصب کف کاذب ۲۲/۵*۲۲/۵:
متعلقات کف کاذب طرح لگراند شامل: تایل، پایه، قطعهی ارتفاع دهنده، پلنیوم، اگزیت تایل، ارتینگ تایل و فلور باکس است. برای نصب و راهاندازی این محصول کافی است که پایههای کف کاذب طرح لگراند را در نقاط مشخص شده قرا دهید و بعد از آن تایلها را همانند قطعات پازل روی این پایهها فیکس نمائید. نصب این محصول همانند سایر کفهای کاذب دیگر نمیباشد و پیکربندی آن به هیچگونه زیرساختی نیاز ندارد. از همین جهت، به سادگی و بدون کمک هیچ نصابی، راه اندازی میشود.
در نتیجه، این محصول قابلیت این را دارد که بدون نیاز به پرداخت هزینه و در کمترین زمان توسط خریدار اجرا گردد.
در خاتمه امیدواریم بتوانیم در پروژه های این مرز و بوم تاثیر مثبت و به سزایی داشته باشیم. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با تیم کارشناسان فروش گروه فنی و مهندسی کارنو در ارتباط باشید.
10 نظر
قسمت اجرای کف کاذب ۶۰*۶۰ بسیار خوب بود مرسی از شما
سلام تشکر از شما که وقت گذاشتید و خوندید.
متعلقات و نصب کف کاذب رو محبت می کنید توضیحی بدید؟ ممنونم
سلام و احترام
ممکنه در مورد ویژگی های کف کاذب فولادی هم توضیح بدید؟
سلام وقت شما بخیر کف های کاذب فولادی از مقاومت بالایی برخوردار هستند، اگر محبت بفرمایید روی کلمه ی مقاله کلیک کنید می تونید ویژگی های کف کاذب فولادی رو به طور کامل بخونید.
خسته نباشید ممنون میشم در مورد نصب کف کاذب روی دال بتنی هم اطلاعاتی رو در اختیارمون قرار بدید.
سلام وقتتون بخیر، مقاله ای در این باره هست میتونید روی کلمه ی لینک بزنید و متن مقاله رو بخونید. سوالی هم بود میتونید بپرسید.
ممنونم که برای ابعاد تایل ها مقاله ای رو منتشر کردید. مفید بود
خواهش می کنم
سلام
لطفا در مورد نصب کف کاذب برروی دال بتنی هم توضیحاتی ارائه بدید، ممنونم
نوشتن نظر
آشنایی با فولاد و کف کاذب فولادی
مزیت کف کاذب در دیتاسنتر
مطالب مرتبط با این نوشته
نحوه نظم دادن به سیم کشی زیر کف کاذب در اتاق کامپیوتر
انواع روش های نصب کف کاذب و مصالح به کار رفته در آن
بهترین شیوههای مدیریت جریان هوا در سطح کف کاذب
روشهای آسان و کاربردی تمیز کردن و نگهداری تایل کف کاذب
دسته بندی ها
آخرین مقالات