برای دیدن قیمت کف کاذب آلومینیومی به پایین صفحه مراجعه کنید و یا با کارشناسان کارنو تماس بگیرید.
دفتر تهران:88486300(021)
جنس تایل و پایه های کف کاذب آلومینیومی از آلومینیوم، می باشد. ابعاد تایل کف کاذب 60 *60 سانتیمتر است. این کف کاذب نیز همانند کف کاذب فولادی دارای روکش های مختلفی می باشد (در ادامه در مورد روکش HPL و روکش PVC توضیح خواهیم داد). کف کاذب آلومینیومی، به دلیل اینکه متریال اصلی کالا آلومینیوم می باشد یکی از پرکاربردترین کف کاذب ها در ایران و دیگر کشورها می باشد.
که در اصطلاح به کف کاذب آلومینیومی، دایکاست نیز گفته میشود.
روش تولید کف کاذب آلومینیومی مطابق روش ریخته گری تحت فشار است که این مسئله باعث میشود، تراکم این محصول بالا رفته و در برابر فشار تحمیلی و ضربه، تحمل بالایی را داشته باشد. کف کاذب آلومینیومی بعد از کف کاذب گالوانیزه سبک تر از کف کاذب فولادی می باشد و همچنین مقاومت بیشتری در مقابل اشتعال دارد. در محیط های مرطوب بهتر است از کف کاذب آلومینیومی استفاده گردد زیرا این محصول در محیط های مرطوب امکان اکسیده شدن پایینی دارد. وزن تایل های آلومینیومی، نسبت به کف کاذب فولادی کمتر است و بار تحمیلی کمتری نسبت به کف کاذب فولادی به سازه اصلی وارد میکند. قیمت کف کاذب آلومینیومی نسبت به قیمت کف کاذب فولادی بالاتر است.
یکی از ویژگیهای مهم کف کاذب آلومینیومی، قابل بازیافت بودن است. و پس از بازیافت آلومینیوم، هیچ تفاوتی بین کیفیت آلومینیوم بازیافتی و آلومینیوم تازه تولید شده وجود ندارد.
کف کاذب آلومینیومی از سه بخش اصلی تایل، پایه و استرینگر تشکیل شده است.
تایل کف کاذب: مهمترین و اصلی ترین بخش کف کاذب های 60*60 تایل آن ها می باشد.
تایل های 60*60 کف کاذب شامل روکش های متفاوتی می باشد که روکش کف کاذب آلومینیومی دارای دو نوع روکش هستند:
روکش PVC تایل کف کاذب آلومینیومی
روکش HPL تایل کف کاذب آلومینیومی
پایه کف کاذب آلومینیومی: جهت ایجاد ارتفاع مور نظر (فاصله بین کف اصلی سازه و سطح مورد نیاز) می باشند که حداقل و حداکثر ارتفاع نیز در انواع مختلف کف کاذب متغیر است و در برخی از مدل ها قابلیت تنظیم ارتفاع را دارد و همچنین نوع ساختار پایه بسته به نوع ساختار تایل نیز متغیر است.
استرینگر: جهت جانمایی تایل ها بر روی پایه ها ( اتصال افقی بین پایه ها ) و هم چنین جهت بهبود ثبات و توزیع بارهای تحمیلی به سازه استفاده میشود و همانند چارچوب عمل میکند.
یکی از با اهمیت ترین مسائل در روکش کف کاذب ضخامت آن می باشد. که ضخامت روکش HPL ، برابر است با 2/1 میلیمتر. روکش کف کاذب همان طور که در پیش تر گفته شد سطحی ترین رویه کف کاذب است که در معرض اصلی تردد و سایش قرار میگیرد، که روکش HPL به دلیل خاصیت ضد خش بودن و آنتی استاتیک و ضد حریق مناسب ترین گزینه جهت این مهم می باشد. و همچنین با توجه به اینکه ماندگاری ظاهر و زیبایی کف کاذب حائز اهمیت است بهتر است جهت عدم خراشیدگی و از دست دادن زود هنگام زیبایی کف کاذب، از این روکش استفاده گردد. قیمت کف کاذب آلومینیومی روکش HPL از قیمت روکش PVC بالاتر است
روکش PVC، همانطور که از نامش مشخص است جنس روکش PVC میباشد و در رنگ ها و طرح های مختلف میباشد. قیمت روکش PVC از قیمت روکش HPL پایین تر است و خاصیت ضد خش را ندارد.
مشاهده همه 5 نتیجه