کف کاذب فولادی

کف کاذب فولادی

کف های کاذب، کفی بالاتر از کف اصلی ساختمان می باشد که متقارن با سقف کاذب ساخته می شوند و انواع مختلفی دارند. (کف کاذب فولادی و آلومینیومی و گالوانیزه) این کف ها کاربردهای زیادی دارند و در اکثر مکان ها مورد استفاده قرار می گیرند. شما می توانید در پروژه های خود تمامی زیرساخت ها و تاسیساتتان را از جمله: سیم ها، کابل ها، لوله کشی ها ، سیستم اعلام و اطفا، سیستم سرمایش و موارد دیگر را در زیر کف کاذب جای دهید. اینگونه هم از نظرزیبایی فضای مورد نظر را آماده کرده اید و هم از لحاظ سطح دسترسی مسیر آسان تر و راحت تری را آماده کرده اید.

انواع کف کاذب:

کف کاذب ها علاوه بر اینکه بر اساس نوع متریال دسته بندی می شوند، از لحاظ ابعادی نیز دسته بندی می گردند:

کف کاذب های ۶۰*۶۰

کف کاذب های ۲۲٫۵*۲۲٫۵

کف کاذب های فولادی و کف کاذب های آلومینیوم در دسته کف کاذب ۶۰*۶۰ قرار می گیرند و کف کاذب گالوانیزه که طرح کف کاذب لگراند فرانسه که به نام کف کاذب سولفلکس معروف بود، در دسته کف کاذب ۲۲٫۵*۲۲٫۵ قرار می گیرد.

کف کاذب ها در مدل های مختلف و متریال های مختلف در بازار ارائه می گردند.

کف کاذب گالوانیزه

کف کاذب فولادی

کف کاذب آلومینیومی

کف کاذب کارنو

کف کاذب فولادی چیست؟

کف کاذب فولادی، همانطور که از نامش پیداست از فولاد تهیه و تولید می شود. اصلی ترین قطعه کف کاذب، تایل آن می باشد که جنس تایل ها از فولاد و ابعاد آن نیز ۶۰*۶۰ می باشد.

قطعات دیگر کف کاذب فولادی پایه و استرینگر می باشد که جنس آنها نیز از فولاد گالوانیزه می باشد.

در واقع کف کاذب های ۶۰*۶۰ از سه قطعه اصلی: تایل و پایه و استرینگر تشکیل شده اند که هر کدام از این قطعات بسته به نوع کف کاذب، نیز تغییر می کنند و پایه و استرینگر کف کاذب فقط جهت تایل فولادی مورد استفاده قرار می گیرد و قابلیت نصب دیگر تایل ها بر روی این پایه ها و استرینگر ها وجود ندارد.

اگر دنبال کف کاذبی هستید که قدرت تحمل بار بالایی را دارا باشد می توانید از کف کاذب فولادی استفاده کنید زیرا این کف دارای قدرت تحمل بار بالایی می باشد و بیشتر در مکان هایی که در آن جا تردد بالا است از این نوع کف کاذب استفاده می شود.

ساختار کفپوش کاذب فولادی به صورت توپر می باشد به این معنا که کف کاذب فولادی از دو لایه فولاد یکی در بالا و دیگری در پایین استفاده شده و وسط آن بتن سبک و مستحکم تزریق می گردد. و ماهیت اصلی کالا از فولاد می باشد. چنین ساختاری باعث شده است که این نوع کف از مقاومت بسیار بالایی برخوردار باشد. این نکته نیز مهم است که از این نوع کف در محیط های مرطوب بهتر است استفاده نگردد و اگر محیط شما دما و رطوبت بالایی دارد بهترین گزینه کف کاذب آلومینیومی خواهد بود.

روکش HPL که در کف کاذب آلومینیومی کارنو استفاده شده است، دارای خاصیت آنتی استاتیک، ضدخش و ضد حریق است و برای مراکز حساس بسیار مناسب است.

قطعات کفپوش کاذب فولادی شامل قطعات زیر می باشد: (برای خرید کف کاذب فولادی کلیک کنید.)

کف کاذب فولادی

تایل کف کاذب فولادی:

  • ابعاد تایل کف کاذب ۶۰ *۶۰ سانتیمتر می باشد.
  • وزن هر تایل حدود ۱۵ کیلوگرم می باشد.
  • میزان فولاد مصرفی در هر تایل حدود ۵ کیلوگرم می باشد.
  • مقاومت وزن تحمیلی تایل ۲۳۰۰ کیلوگرم می باشد.
  • قابلیت نصب انواع روکش PVC,HPL را دارد.
  • دارای خاصیت آنتی استاتیک
  • ضخامت تایل ۳۴ میلیمتر می باشد.
  • ضخامت ورق بالا ۰٫۶ میلیمتر و ورق پائین ۰٫۷ میلیمتر می باشد.
  • جنس ورق زیرین ST14 و ورق رویی ST12 می باشد.
  • پوشش محافظ ورق ها رنگ پودری الکترواستاتیک کوره ای در دو طرف ورق ها می باشد.
  • مواد تزریقی داخل تایل از بتن سبک و مستحکم مخصوص و پوشش محافظ می باشد.
  • دارای زهوار دور از جنس ABS مقاوم در برابر فشار و گرما و سرما.

وزن تایل های فولادی

اگر بخواهیم این کف کاذب را با نمونه گالوانیزه و آلومینیومی مقایسه کنیم باید بگوییم که تایل های فولادی بیشترین وزن را دارند و وزن هر تایل حدود ۱۵ کیلو گرم می باشد و در هر متر مربع وزن تحمیلی به سازه اصلی حدود ۴۲ کیلوگرم می باشد. لذا جهت پیاده سازی این نوع کف کاذب حتما می بایست میزان تحمل وزن تحمیلی به ساختمان را بررسی نمایید.

پایه کف کاذب فولادی

پایه :

  • جنس پایه از فولاد می باشد.
  • حداقل ارتفاع ۶ سانتی متر و حداکثر ارتفاع ۱۶۰ سانتی متر
  • تحمل وزن ۳۱۰۰ کیلو گرم می باشد.
  • جهت نصب پایه نیاز به پیچ و مهره داریم.
  • قابلیت رگلاژ کردن
  • ارتفاع کف بیشتر از ۱۶۰ سانتیمتر مدنظر باشد نیاز به زیر ساخت کامل به صورت تمام اسکلت داریم.
  • در صورتی که ارتفاع پایه ها را از ۵۰ سانتیمتر افزایش دهیم به نسبت افزایش ارتفاع پایه ها، افزایش قیمت خواهیم داشت.

در این نوع کف، ارتفاع بیش از یک متر متریال پایه تغییر خواهد کرد.

 

استرینگر:

استرینگر کف کاذب فولادی

  • جنس استرینگر گالوانیزه می باشد.
  • ابعاد قطعه حدود ۲۰*۳۰*۵۸۰ سانتیمتر می باشد.
  • وزن هر استرینگر ۴۵۰ گرم می باشد.
  • جهت نصب استرینگر به پایه، نیاز به پیچ و مهره داریم.

 

 

 

 

کف کاذب

روکش کف کاذب چیست:

روکش تایل کف کاذب، سطحی ترین سطح تایل می باشد که در زیبایی و کیفیت تایل بسیار حائز اهمیت می باشد و در معرض اصلی تردد می باشد. برای محافظت از سطح تایل ها نیازمند روکش می باشیم که این روکش یا ضدخش و جنس آن HPL  خواهد بود و یا از جنس PVC خواهد بود. همانطور که می دانید روکش ها نقش حفاظتی برای تایل ها دارند و باعث می شوند تا تایل ها دوام بیشتری داشته و همانطور که گفته شد به دلیل اینکه در معرض تردد می باشد و بیشترین آسیب را روکش تایل می بیند، بهتر است از کف کاذب فولادی با روکش HPL  که ضدخش و بادوام تر است استفاده گردد .برخی از این روکش ها به گونه ای طراحی شده اند که آنتی استاتیک هستند، یعنی خاصیت جذب الکتریسیته ساکن را دارند.

قیمت کف کاذب فولادی با روکش HPL نسبت به روکش PVC بالاتر است اما همانطور که پیش تر گفته شد روکش HPL کیفیت بالاتری نسبت به روکش PVC  دارد.

چه نوع کف کاذب فولادی مرغوب نمی باشد؟

آگاهی از این موضوع که چه نوع کف کاذبی خوب نخواهد بود به شما کمک خواهد کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید و به اشتباه کف کاذب نامرغوبی را برای پروژه ی خود پیاده سازی نکنید.

خیلی از افراد متاسفانه کف های کاذب را به صورت توخالی عرضه می کنند و حتی به جای کف های کاذب فولادی توپر با مواد تزریقی بتن سبک از خاک گچ استفاده می کنند. بنابراین بسیار دقت نمایید و هوشمندانه با شرکتی همکاری نمایید که در عرصه ی کاری خود حرفه ای و با صداقت باشند.

کف های کاذب تو خالی نیز در صورت اجرا هنگامی که ترددی روی آن صورت پذیرد باعث ایجاد سروصداهای زیادی خواهند شد و گذشته از آن میزان مقاومت آن در برابر ضربات و فشارهای وارد شده بسیار کمتر خواهد بود.

ویژگی های کف کاذب فولادی :

ویژگی ها به شرح زیر می باشند:
• ابعاد تایل در کف کاذب فولادی ۶۰*۶۰ می باشد و از جنس فولادی است.
• قابلیت نصب روکش های HPL و PVC را دارند.
• حداقل ارتفاع این کف ۶ سانتی متر و حداکثر ارتفاع آن ۱۶۰ سانتی متر است.
• در هر متر مربع وزن تحمیلی به سازه حدود ۴۲ کیلوگرم می باشد.
• مقاومت وزن تحمیلی در تایل و پایه بالا می باشد.
• تایل ها از نوارکشی دور برخوردار هستند.
• جنس پایه های آن از فولاد است.
• جنس استرینگر آن نیز از فولاد می باشد.

معایب کف کاذب فولادی :

جهت پاسخ به این سوال بهتر است بگوییم در چه صورتی بهتر است از کفپوش کاذب فولادی استفاده نکنیم:
کف کاذب در برابر محیط های مرطوب مقاومت کمتری نسبت به کف کاذب آلومینیومی و کف کاذب گالوانیزه دارد لذا در محیط هایی که رطوبت بالا دارند بهتر است از کف کاذب فولادی استفاده نگردد.

قیمت کف کاذب فولادی :

جهت محاسبه و برآورد قیمت اجرایی این نوع کف باید موارد زیر را محاسبه نمایید:
محاسبه هزینه قیمت تایل کف کاذب فولادی
محاسبه هزینه قوطی جهت نبشی کشی دور محیط.
محاسبه هزینه رنگ و ضد زنگ جهت قوطی های دور محیط.
محاسبه هزینه پیچ و رولپلاک و یا رولبولت جهت نصب پایه ها به کف اصلی .
محاسبه هزینه سیم جوش جهت جوشکاری قوطی ها.
محاسبه هزینه صفحه فرز جهت برشکاری تایل ها و قوطی ها.
هزینه حمل و انتقال کف کاذب ها، که هزینه حمل و جا به جایی بالایی دارد.
هزینه دستمزد اجرایی که بسته به نوع اجرا کف کاذب متفاوت است.
در صورتی که تمامی موارد فوق برآورد و محاسبه گردد، هزینه مورد نظر به دست می آید.

 

نحوه اجرای کف کاذب در هر یک از انواع کف های کاذب می تواند متفاوت باشد. به طور کلی اجرای کف کاذب های ۶۰*۶۰ با کف کاذب ۲۲٫۵*۲۲٫۵ متفاوت است. چرا که اجزای تشکیل دهنده آن ها با یکدیگر متفاوت است. در ادامه به پاسخ یکی از رایج ترین سوالات مشتریان می پردازیم:

آیا می توانیم بدون زیرساخت کف کاذب های ۶۰*۶۰ از جمله کف کاذب فولادی را پیاده سازی کنیم؟

خیلی از افراد ممکن است این سوال را مطرح نمایند که آیا بدون زیرساخت می توان کف کاذب را پیاده سازی کرد یا خیر؟

شاید جالب باشد که بدانید تنها کف کاذبی که نیازی به زیرساخت ندارد کف کاذب گالوانیزه است. اما کف های کاذب دیگر یعنی کف کاذب فولادی و کف کاذب آلومینیومی به علت متریال اصلی کالا نیازمند به زیر ساخت خواهند بود.

البته می توان بدون زیرساخت کف های کاذب را پیاده سازی کرد اما در این صورت استانداردها رعایت نشده است و کف کاذب از استحکام کامل در برابر تردد بالا برخوردار نخواهد بود و در برابر حوادثی همچون زلزله نیز مقاومت بسیار پایینی خواهد داشت.

روش اجرای کف کاذب آلومینیومی و فولادی به دو صورت تمام اسکلت و نیمه اسکلت صورت می پذیرد.

در روش نیمه اسکلت دور محیط مورد نظر نبشی کشیده می شود و بعد از آن تایل ها بر روی پایه و استرینگر نصب می گردد و پیاده سازی کف کاذب انجام می شود. اما در روش تمام اسکلت علاوه بر اینکه دور محیط نبشی کشیده می شود، تمامی سطح کف کاذب نیز نبشی کشی می شود و دیگر پایه و استرینگر در روش تمام اسکلت مورد استفاده قرار نمی گیرد و تایل ها بر روی نبشی ها نصب میشوند.

کف کاذب فولادی

اجرای کف کاذب را به گروهی حرفه ای بسپارید

این نکته بسیار مهم و از اهمیت بالایی برخوردار است که پس از خرید کف کاذب فولادی، برای اجرای پروژه و نصب کف کاذب این کار را به دست گروهی از افراد ماهر و متخصص بسپارید، چرا که اگر این کار به خوبی و درستی صورت نپذیرد مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

روش های نا صحیح در اجرای کف کاذب و عدم رعایت استاندارهای لازم، عمر کف کاذب را کاهش خواهد داد و حتی در شرایطی موجب ریزش کف کاذب خواهد شد و نصب و زیرساخت صحیح و استاندارد، مقاومت کف کاذب را در برابر زلزله بالا میبرد و مانع پرداخت هزینه های مجدد در آینده میگردد.

شما می توانید برای اجرای کف کاذب خود با گروه فنی و مهندسی کارنو همراه شوید تا با استاندارد ترین روش ها و با بیشترین کیفیت پروژه خود را انجام دهید.

لازم به توضیح است که نیروهای متخصص این مجموعه با گذراندن دوره های BICSI, TIA و مطابق استانداردهای فوق پروژه را مورد بررسی قرار میدهند و پس از آن تمام استانداردهای ممکن اجرایی را به نیروهای فنی و اجرایی اطلاع رسانی نموده و در دستور کار آنها جهت اجرا قرار میدهند و اجازه نمیدهند نیروهای اجرایی فقط بر اساس تجربه ی فنی کاری را انجام دهند؛ بلکه در صورتیکه تجربه فنی در کنار علم روز دنیا قرار گیرد، کار به صورت استاندارد انجام می پذیرد.

 

تماس با دفتر تهران: ۸۸۴۸۶۳۰۰(۰۲۱)