پی وی سی در ساختمان

کاربرد پی وی سی در ساختمان و زندگی روزمره

کاربرد پی وی سی و درک استفاده هایی که پی وی سی در زندگی روزمره ما دارد، می تواند به ما کمک کند تا اهمیت آن را به شکل بهتریم توجه شویم. در ابتدا لازم است بدانید کلمه پی وی سی از مخفف ماده پلی وینل کلراید یا همان Poly vinyl chloride  حاصل شده و به پلیمری با ترکیبات شیمیایی گفته می شود. لازم به ذکر است که پی وی سی یکی از مهم ترین محصولات پتروشیمی به حساب می آید. طبق آمار چیزی حدود ۵۰ درصد پی وی سی های ساخته شده در عملیات ساختمان سازی به کار رفته است به دلیل این که قیمت مناسبی داشته و برای ساخت انواع محصولات مناسب می باشد.

در چند سال گذشته کاربرد پی وی سی در ساختمان رشد چشمگیری داشته و پی وی سی یکی از بهترین جایگزین های مصالح ساختمانی بوده است. همچنین به دلیل عمر بالا و ماندگاری خوب بسیار پرطرفدار می باشد. لازم به ذکر است تمامی مصالح ساختمانی که پی وی سی بتواند جایگزین آن ها شود، کاربرد خود را از دست داده و حذف خواهند شد. کاربرد پی وی سی در ساختمان زیرشاخه های بسیار زیادی دارد و تنها به چند مورد کوچک محدود نمی شود.

PVC در منازل چه کاربردی دارد؟

  1. استفاده از پی وی سی برای ساخت مبلمان
  2. استفاده از پی وی سی برای تولید درب و پنجره دو جداره
  3. استفاده از پی وی سی برای ساخت سقف کاذب و کف کاذب
  4. استفاده از پی وی سی برای دیوار پوش ها
  5. استفاده از پی وی سی در ساخت لوازم خانگی

سقف های مدرن و منازل مدرن تر

به احتمال زیاد بدانید که سقف های کاذب پی وی سی توانسته اند تغییرات جدیدی در صنعت دکوراسیون داخلی به وجود بیاورند. در این بخش لازم به ذکر است که سقف کاذب به سقفی اطلاق می گردد که پایین تر از سقف اصلی ساختمان قرار گرفته و از درون سازه نمایان خواهد بود. این روزها توجه مهندسان بیش تر از هر چیزی به سمت سقف کاذب آی گلس، سقف کاذب کناف، سقف کاذب پی وی سی و دیگر مصالح نوین صنعت پتروشیمی جلب شده است.

این مطلب را از دست ندهید .
چگونگی نصب دیوار کاذب کناف و مزایای آن

فضای داخلی متفاوت به کمک دیوار پوش های نوین

دیوار پوش های یک نوع از محصولات فناوری جدیدی هستند که برای بازسازی منازل بسیار مناسب بوده و از تخریب و ساخت مجدد جلوگیری به عمل می آوردند.  لازم به ذکر است که دیوار پوش های پی وی سی تولید شده از فن آوری نوین در دو نوع پنل افقی و عمودی به بازار ارائه می شوند. به طبع دیوار پوش های پی وی سی از نوع پنل عمودی برای استفاده به عنوان دیوار داخلی مناسب است. از ویژگی های این نوع پنل ها ی پی وی سی می توان به قابلیت نصب آن ها برروی هر سطحی اشاره کرد که فقط بسته به نوع سطح نحوه نصب متفاوتی خواهد داشت.

پی وی سی چیست,خواص pvc,کاربرد pvc

به طور مثال در مواردی که می خواهید دیوار پوش پی وی سی را برروی سطحی ناهموار نصب کنید، باید قبل از آن یک لایه چوبی را اجرا کرده و در مواردی که سطح زیرین شما هموار است، دیگر نیازی به لایه چوبی نیست. از دیگر ویژگی های دیوار پوش های پی وی سی یا همان پنل دکوراتیو می توان به ضد آب بودن آن ها اشاره کرد؛ همین ضد آب بودن دیوار پوش پی وی سی سبب شست شوی راحت تر و به طبع تمیزی بیش تر آن ها شده و فضای داخلی ساختمان شما زیباتر به نظر می آید.

استفاده از پنل پی وی سی برای آشپزخانه، سرویس بهداشتی، حمام، گاراژ، زیرزمین و هر بخشی از ساختمان مناسب است. از دیگر مزیت های بی شمار دیوار پوش پی وی سی می توان به تنوع بالای آن اشاره داشت که برای هر طرحی قابل اجرا بوده و هر سلیقه ای را راضی می کند. پیشرفت علم و تکنولوژی سبب افزایش طرح های پنل دیواری شده و می توانید هر تصویری با زیبایی قابل قبول و چاپ شده برروی سنگ مرمر یا حتی چوب را سفارش دهید.

این مطلب را از دست ندهید .
طراحی سقف آشپزخانه و نکات طلایی آن

محصول پانل سه جداره

پانل کوبوآ پلاس از نام تجاری پانل دو جداره حاصل شده و افزونه پلاس در انتهای نام آن به معنی یک لایه اضافه تر می باشد. در این بخش لازم به ذکر است که تفاوت دیوار پی وی سی کوبوآ و کوبوآ پلاس فقط در دو جداره یا سه جداره بودن آن و میزان ضخامت پانل پی وی سی می باشد. نکته لازم به ذکر این است که آن ها شباهت هایی هم داشته و شکل بیرونی هر دو مورد یکسان است. طبق آمار دقیق آزمایش های مهندسی به این نتیجه رسیده ایم که دیوار پوش پی وی سی کوبوآ پلاس مقاومت در برابر ضربات، مقاومت در برابر صوت، هدایت گرمایی و همچنین خصوصیات بهتری در قیاس با دیوار پوش دو جداره دارد.

به طور مثال دیوار پوش پی وی سی کونوآ پلاس دارای مقاومت در برابر ضربات ۳۰ درصد، مقاومت در برابر صوت ۳۲ درصد، مقاومت در برابر اتلاف انرژی و حرارت ۴۹ درصد بوده و از نمونه دو جداره به مراتب بهتر است.

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *