بهترین کف کاذب کدام است؟
کف کاذب چیست و بهترین کف کاذب کدام است؟ کف کاذب به ایجاد یک سطح بلند تر از کف اصلی ساختمان گفته می شود که زیر آن فضای خالی وجود دارد. به این ترتیب، ارتفاع کف ساختمان بالاتر رفته و می توان روی کف اصلی، عملیات بازسازی یا سایر تغییرات را انجام داد. معمولا استفاده از کف کاذب در ساختمان هایی صورت می گیرد که تعداد کابل ها و سیم کشی ها بسیار زیاد است. هنگامی که پایه های کف کاذب روی کف اصلی نصب شد، کابل کشی، لوله کشی و تمام خطوط ارتباطی مورد نیاز اتاق را در زیر کف کاذب قرار می دهند. سپس کف را روی پایه ها نصب می کنند تا زیر آن به طور کامل پوشانده شود.
کف های کاذب برای استفاده در ساختمان های اداری و نمایشگاه های مختلف، بسیار مناسب هستند. هنگام خرید کف کاذب، باید موارد مختلفی مانند نوع کاربری ساختمان، جنس کف اصلی، وزن وارد بر کف، رطوبت ساختمان و احتمال ایجاد آتش سوزی را در نظر گرفت. برای این منظور توصیه می شود که حتما از کمک متخصصین مربوطه استفاده کنید. این افراد با توجه به نیازهای شما، بهترین گزینه ها را معرفی خواهند کرد. در نهایت با توجه به کیفیت جنس انتخاب شده و مساحت ساختمان شما، هزینه کف کاذب محاسبه می شود.
همان طور که گفتیم کف کاذب نوعی از سازه های پیش ساخته است که با سرعت بالا با استفاده از شبکه های محکم فلزی در کف اتاق نصب می شود و کابل کشی های مربوط به تجهیزات الکتریکی نیز زیر آن قرار می گیرد. کف های کاذب برای آزمایشگاه های الکتریکی، مراکز پردازش داده، اتاق های کامپیوتر و سایر شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند.
نوعی از کف های کاذب در ارتفاعی نصب می شوند که امکان رفت و آمد نیروهای تاسیساتی در زیر آن فراهم می شود. بنابراین انجام کارهای تعمیر و نصب به راحتی صورت می گیرد. علاوه بر این، سیستم های سرمایشی و گرمایشی که در ساختمان استفاده می شوند، می توانند زیر این کف ها قرار بگیرند.
در واقع کف کاذب، نقطه مقابل سقف کاذب است. کف کاذب، نوعی از کف است که در تماس با کف اصلی ساختمان نیست؛ بلکه توسط پایه های فولادی در ارتفاع بالاتری نصب شده است تا در زیر آن امکان رفت و آمد وجود داشته باشد. نام کف کاذب ترجمه فارسی اصطلاح Raised Floor است. این اصطلاح به معنی “کف ارتفاع داده شده” است.
سابقا استفاده از کف کاذب برای کابل کشی و پوشاندن سیم های مختلف استفاده می شد؛ اما امروزه انواع مختلف سیستم های تهویه هوا، لوله های گرمایشی و سرمایشی در زیر کف کاذب قرار می گیرند. به این ترتیب می توان از کف های کاذب در انواع مختلف ساختمان ها مانند گلخانه ها، اتاق سرور، ساختمان های انتقال برق و اتاق های ایزوله استفاده کرد. استفاده از کف کاذب علاوه بر زیبایی ظاهری، بسیار مقرون به صرفه بوده و مزایای زیادی به همراه دارد. همچنین نصب و راه اندازی آن نیز بسیار سریع و راحت است.
ممکن است به جای کف کاذب از نام های دیگری مانند کف مرتفع، کف غیرثابت، کف متحرک، کفپوش کاذب، کف آزمایشگاه، کف اتاق کامپیوتر یا کف با امکان تردد و دسترسی نیز استفاده شود. معمولا کف های کاذب را از پایه هایی از جنس فولاد می سازند که بر روی کف اصلی ساختمان به صورت محکم نصب می شوند. این پایه ها شبکه ای را ایجاد می کنند که همگی با فاصله هایی مشخص از یکدیگر قرار گرفته اند. بعد از نصب این پایه ها، صفحات کف کاذب که تایل نامیده می شوند، بر روی آن ها قرار می گیرند.
معمولا کف های کاذب را در جاهایی نصب می کنند که حجم بالایی از کابل کشی وجود داشته باشد. در صورتی که نیروهای تاسیساتی بخواهند که به این کابل ها دسترسی داشته باشند، کافی است که یک یا چند عدد از تایل ها را برداشته و به زیر کف کاذب دسترسی پیدا کنند.
انواع کف کاذب با دسته بندی های مختلفی از نظر جنس وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
سنگی
این نوع از کف های کاذب از جنس سنگ گرانیت ساخته می شوند. با آن که قیمت این کف ها کمی گران است، اما نصب آن ها ساده است و از زیبایی ظاهری خاصی نیز برخوردار هستند.
چوبی
این کف ها از جنس چوب ام دی اف ساخته می شوند که روی آن ها روکش آلومینومی قرار گرفته است. این کف ها علاوه بر زیبایی و استحکام بالا، قیمت مقرون به صرفه ای نیز دارند.
شیشه ای
این کف ها بیشتر جنبه تزئینی دارند و در مکان هایی مانند رستوران، کافه یا نمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرند.
آلومینیومی
کف کاذب آلومینیومی از جنس ورق های آلومینیوم هستند که از استحکام بالایی در برابر فشار برخوردار هستند. این ورق ها در مقابل رطوبت و آتش سوزی بسیار مقاوم هستند.
سرامیکی
این کف ها از جنس سرامیک هستند که در برابر حریق بسیار مقاومند؛ اما در صورت وارد آمدن فشار زیاد، امکان شکستن آن ها بسیار زیاد است.
فولادی
کف کاذب فولادی از جنس فولاد ساخته شده اند که استحکام بسیار بالایی داشته و بیشتر در اتاق های کامپیوتری نصب و اجرا می شود.
کف کاذب های تولیدی شرکت فنی و مهندسی کارنو:
بعد از اینکه به سوال کف کاذب چیست پاسخ دادیم و توضیحاتی را در این زمینه مطرح نمودیم، اکنون در این قسمت از مقاله قصد داریم تا کف کاذب های تولیدی شرکت فنی و مهندسی کارنو که جز بهترین کف کاذب ها هستند را به شما معرفی نمائیم.
این کف کاذب ها شامل:
- کف کاذب طرح لگراند (گالوانیزه)
- کف کاذب فولادی
- کف کاذب آلومینیومی
می باشند.
هر یک از این کف کاذب ها دارای ساختار متفاوتی هستند و از همین جهت است که در زمان نصب و اجرای کف کاذب، باید با نوع ساختار آن آشنا بود تا با توجه به مکان مورد نظر بهترین گزینه را انتخاب نمود.
به عنوان مثال: اگر می خواهید کف کاذب خود را در مکانی نصب و اجرا نمائید که آن مکان از دما و رطوبت بالایی برخوردار است؛ بهترین گزینه ی انتخابی برای شما، کف کاذب آلومینیومی خواهد بود؛ چرا که متریال این محصول برای مکان های مرطوب مناسب تر می باشد. اکنون در ادامه به معرفی انواع کفهای کاذب کارنو میپردازیم.
معرفی کف کاذب طرح لگراند (کف کاذب گالوانیزه):
کف کاذب طرح لگراند از تولیدات انحصاری شرکت فنی و مهندسی کارنو است. این محصول از قابلیت پیکربندی مجدد پس از نصب برخوردار است. کف کاذب طرح لگراند بدون روکش عرضه میگردد. شما برای راهاندازی این محصول به نصاب نیازی ندارید. کف کاذب طرح لگراند که با نام کف کاذب گالوانیزه نیز شناخته میشود از خاصیت آنتیاستاتیک بودن نیز برخوردار میباشد.
مشخصات فنی این محصول به شرح زیر آورده شده است. از جمله:
- ابعاد تایل این محصول ۵/۲۲*۵/۲۲ است.
- جنس تایل آن از گالوانیزه با ورق ۲ میلیمتر میباشد.
- هر تایل حدود ۹۰۰ گرم وزن دارد.
- جنس پایههای این محصول از P و گرید A میباشد.
- در هر متر مربع به ۲۰ عدد تایل نیاز است.
- تحمل وزن به صورت نقطهای در تایل این محصول ۱۰۰۰ کیلوگرم و در پایههای آن ۱۲۰۰ کیلوگرم میباشد.
معرفی کف کاذب فولادی:
کف کاذب فولادی نیز از تولیدات شرکت فنی و مهندسی کارنو است. شما میتوانید برای مراکز حساس از این کف کاذب استفاده نمائید؛ زیرا این محصول از خاصیت آنتی استاتیکی برخوردار است.
این محصول برای نصب نیازمند زیرساخت است. از همین جهت، نصب آن باید توسط گروهی از نصابان حرفهای و کاردان صورت گیرد.
مشخصات فنی این محصول به شرح زیر میباشد. از جمله:
- ابعاد تایل این محصول ۶۰*۶۰ است.
- جنس تایل این محصول از فولاد است.
- تایل این محصول از قابلیت نصب روکش HPL و PVC برخوردار میباشد.
- نوع فولاد به کار رفته از نوع LT12 و LT14 است.
- این محصول در هر متر مربع حدود ۴۲ کیلوگرم وزن را به سازه وارد میکند.
- تایل این محصول تا حدود ۲۳۰۰ کیلوگرم مقاومت دارد.
- جنس پایههای آن از فولاد است.
- تایلهای آن از زهوار دور برخوردار هستند.
معرفی کف کاذب آلومینیومی:
کف کاذب آلومینیومی نیز از جنس آلومینیوم میباشد. این محصول از خاصیت آنتی استاتیکی برخوردار است. کف کاذب آلومینیومی همانند کف کاذب فولادی دارای زیرساخت میباشد. از همین جهت، نصب آن وابسته به نصابان حرفهای میباشد.
این محصول از مشخصات فنی زیر برخوردار است:
- ابعاد تایل این محصول ۶۰*۶۰ است.
- جنس تایل آن آلومینیوم LM2 میباشد.
- تایل آن از قابلیت نصب HPL و PVC برخوردار است.
- هر تایل با روکش PVC حدود ۸ کیلوگرم است.
- هر تایل با روکش HPL حدود ۷٫۵ کیلوگرم است.
- وزن تحمیلی به سازه در هر متر مربع حدود ۲۴ کیلوگرم میباشد.
- کلاهک و پایههای این محصول از جنس آلومینیوم است و لولهی واسط آن نیز از جنس فولاد میباشد.
- ۲۳۰۰ کیلوگرم میزان مقاومت تایل این محصول است.
- ۷۰۰۰ کیلوگرم میزان مقاومت پایههای این محصول است.
نکات مهم در خرید بهترین کف کاذب :
به هنگام خرید کف کاذب، باید مواردی که در زیر آورده شده است را در نظر گرفت؛ از جمله:
- مشخص کردن متراژ مکان مورد نظر جهت نصب و اجرای کف کاذب
- آگاهی از حجم تاسیسات زیر کف برای مشخص کردن ارتفاع کف کاذب
- آگاهی از دما و رطوبت محیط
- مشخص کردن نوع کاربری
- آگاهی از ویژگی های محصول
- و غیره
بهترین کف کاذب کدام است؟
اگر قصد خرید کف کاذب را دارید و به دنبال بهترین نوع این محصول هستید، لازم است که در ابتدا نوع کاربری خود را مشخص کرده و بعد از آن دنبال کف کاذبی باشید که با محیط و هدف خرید شما سازگاری داشته باشد.
در واقع کف کاذب های طرح لگراند، فولادی و آلومینیومی شرکت فنی و مهندسی کارنو هریک در نوع خود بهترین بوده و نمی توان گزینه ای را به عنوان معرفی برترین کف کاذب، انتخاب نمود.
اما کف کاذب طرح لگراند به دلیل مزیت های زیادی که دارد، از جمله:
- قابلیت جا به جایی
- سهولت در نصب
- سبک بودن تایل ها در زمان جا به جایی
- زیبایی
- عدم نیاز به نصب روکش
- مقاومت بسیار بالا
- قیمت مناسب
- و غیره
در بین افراد، از کف کاذب های دیگر محبوب تر است.
زمانی که به سوال کف کاذب چیست پاسخ داده می شود، در پی آن سوال های گوناگون دیگری برای خیلی از افراد به وجود می آید. یکی از سوالات رایج در بین مشتریان، آگاهی از عواملی است که بر قیمت کف کاذب و نصب آن تاثیر می گذارد.
اکنون به توضیح این موضوع می پردازیم که عوامل تاثیرگذار بر روی قیمت کف کاذب و نصب آن چه می باشد؟
عوامل تاثیرگذار بر قیمت کف کاذب:
عواملی که در زیر آورده شده اند در قیمت کف کاذب تاثیرگذار خواهند بود. از جمله:
• نوع کف کاذب
• جنس و متریال به کار رفته در آن
• نوع روکش به کار رفته
• ارتفاع مورد نظر
• میزان مقامت آن در برابر تحمل بار نقطه ای
• آنتی استاتیک بودن یا نبودن کف کاذب
• میزان مقاومت در برابر ضربه
عوامل تاثیر گذار بر قیمت نصب کف کاذب:
قیمت نصب کف کاذب نیز به عواملی از جمله:
• متراژ مکان مورد نظر
• زمان تحویل پروژه
• نوع زیر ساخت کف کاذب
بستگی دارد.
نوع کف کاذب:
نوع کف کاذب، در قیمت آن تاثیر میگذارد. همانطور که در محتوای این مقاله خواندید، کف کاذب ها از انواع گوناگونی برخوردار هستند و هریک با توجه به متریال و ساختاری که دارند از قیمت های متنوعی برخوردار میباشند.
جنس و متریال:
یکی از عوامل مهم در قیمت کف کاذب ها، کیفیت آنها میباشد. در نتیجه جنس و متریال به کار رفته در این محصولات یکی دیگر از فاکتورهای تعیین کنندهی قیمت است.
نوع روکش به کار رفته:
روکش به کار رفته در تایل های کف کاذب، یکی دیگر از مولفههایی است که بر قیمت این محصول تاثیر میگذارد.
شرکت فنی و مهندسی کارنو نیز برای کف کاذب های ۶۰*۶۰ خود از روکش HPL و PVC استفاده مینماید. روکش HPL از نظر قیمتی از روکش PVC بالاتر میباشد؛ زیرا این روکش از خاصیت ضد خش بودن برخوردار است و نسبت به روکش پی وی سی، مزیت های بیشتری دارد. در نتیجه میتوان گفت: نوع روکش به کار رفته در تایل، بر قیمت این محصول تاثیرگذار خواهد بود.
ارتفاع مورد نظر:
یکی دیگر از فاکتورهایی که بر قیمت کف کاذب تاثیر میگذارد، ارتفاع این محصول است. هر چه میزان حجم تاسیسات زیر کف بیشتر باشد به همان نسبت ارتفاع این محصول نیز بیشترخواهد شد.
میزان تحمل در برابر بار نقطهای:
کف کاذب ها، از نظر میزان تحمل بار نقطهای با یکدیگر تفاوت دارند. به عنوان مثال: کف کاذب فولادی به علت ساختاری که دارد در قیاس با کف کاذب گالوانیزه از میزان تحمل بار نقطه ای بیشتری برخوردار میباشد.
آنتی استاتیک بودن یا نبودن کف کاذب:
آنتی استاتیک بودن یا نبودن این محصول یکی دیگر از ویژگی هایی است که موجب تفاوت قیمت خواهد شد. به خاطر داشته باشید که برای مکانهایی همانند: اتاق برق، اتاق سرور، اتاق مانیتورینگ باید از کف کاذب های آنتی استاتیک استفاده نمائید.
متراژ مکان مورد نظر:
در زمان خرید کف کاذب باید متراژ مکان مورد نظر را به طور دقیق اعلام نمائید. اگر از اندازه ی دقیق متراژ آگاهی نداشته باشید، این امر موجب خواهد شد که یا شما در اجرای کف کاذب با کمبود تایل مواجه شوید و یا منجر می گردد که بیش از اندازه ی مورد نیاز خود تایل خریداری نمائید؛ که در نهایت برای شما هد رفت هزینه را به دنبال خواهد داشت.
زمان تحویل پروژه:
معمولا با توجه به متراژ مکان مورد نظر، مشخص خواهد شد که اجرای کف کاذب به چه میزان زمانی نیاز دارد؟
اما اگر کارفرما تقاضا نمایدکه نصب کف کاذب در کوتاه ترین زمان انجام شود این امر مستلزم نیروهای بیشتری خواهد بود. از همین جهت است که زمان اتمام پروژه در قیمت نصب آن نیز تاثیر می گذارد.
نوع زیر ساخت کف کاذب:
نوع زیر ساخت کف کاذب نیز یکی دیگر از عواملی است که در قیمت نصب این محصول تاثیر گذار خواهد بود.
بعضی از کف کاذب ها برای پیکربندی نیازمند به زیر ساخت هستند؛ در صورتی که کف کاذب گالوانیزه جهت نصب احتیاجی به زیرساخت نداشته و قیمت آن به نسبت کف کاذب های دیگر مناسب تر می باشد.
شما می توانید جهت مدیریت هزینه ی نصب، از کف کاذب گالوانیزه طرح لگراند استفاده کنید؛ زیرا نصب و پیکربندی این محصول به نصاب نیازی ندارد.
البته باید دقت نمائید که این محصول متناسب با نوع کاربری شما باشد.
4 نظر
سلام کف کاذب برای اتاق برق چی دارید؟ میخوام که هم کیفیتش خوب باشه و هم قیمتش مناسب باشه.
سلام کف کاذب برای اتاق برق داریم. ولی لطفا تماس بگیرید تا به صورت تلفنی اطلاعات لازم رو در اختیار شما قرار بدیم.
درود. روکش کف کاذب آلومینیومی از چه جنسی هست؟
سلام. روکش کف کاذب آلومینیومی هم میتونه از جنس pvc باشه و هم از جنس hpl.
نوشتن نظر
کف کاذب آزمایشگاه
تاریخچه کف کاذب
مطالب مرتبط با این نوشته
تجهیزات مورد نیاز دیتاسنتر استاندارد
سینی کابل چیست و چه کاربردی دارد
انتخاب کف یا سقف کاذب برای فضای اداری
کف با حسگر و فن کمکی در مرکز داده
دسته بندی ها
آخرین مقالات