سقف کاذب پی وی سی

چگونه سقف کاذب پی وی سی طرح چوب ساخته می شود؟

ابتدا لازم است بدانید ساخت سقف کاذب پی وی سی طرح چوب دقیقا همانند دیگر طرح های آن خواهد بود. به عبارتی دیگر می توان گفت ساخت و تولید هر نوع سقف پی وی سی بدون در نظر گرفتن طرح آن به یک روش انجام می شود. تنها تفاوتی که برای ساخت انواع طرح های سقف کاذب پی وی سی وجود دارد، رنگ هایی است که باید به ترکیب اولیه اضافه شوند. در ادامه مقاله به بررسی چگونگی ساخت و تولید انواع سقف های پی وی سی می پردازیم، با ما همراه باشید.

به سبب تولید و ساخت سقف کاذب از ماده ای به نام اکسترودرهای دوماردون موازی یا همان Parallel و همچنین اکسترودرهای دو ماردون مخروطی شکل که با نام Conical شناخته می شود، استفاده می کنیم. تجهیزات ذکر شده در سطر قبلی به علت ظرافت بالایی که دارند، در تولید سقف کاذب پی وی سی مورد استفاده قرار گرفته و برطبق طراحی مخصوص ماردون و همچنین گیربکس گشتاور بالا عمل می کنند. در این بخش لازم است بدانید خط تولید سقف های پی وی سی دارای قابلیت های خاصی می باشد که از جمله آن ها می توان به سرعت بالا، کیفیت خوب، قالب هایی متناسب با طرح مورد نظر و ….. اشاره کرد.

تولید سقف کاذب پی وی سی,تولید سقف های پی وی سی,خط تولید سقف کاذب پی وی سی

فرآیند ساخت سقف کاذب پی وی سی و خط تولید آن

در حالت کلی تولید سقف کاذب پی وی سی در چهار مرحله انجام پذیر است که در ادامه به بررسی این مراحل می پردازیم.

مرحله اول

تعیین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید سقف کاذب: مرحله اول به شکلی است که به کمک تجهیزات آزمایشگاهی باید مواد مناسب ساخت سقف کاذب را تعیین و پلی وینل کلراید همراه با دیگر مواد مخلوط شود. مقدار ترکیبی مواد و کیفیت آن ها بسته به نوع محصول مد نظر و با توجه به فرمول های ثابتی مشخص خواهد شد. به طبع مرحله اول تعیین کننده کیفیت سقف کاذب خواهد بود. ادامه این مرحله به شکلی است که رنگ مورد نظر اضافه شده و مقدمات ساخت سقف کاذب پی وی سی با طرح چوب انجام داده می شود. رنگ های اضافه شده سبب ایجاد طرح مورد نظر خواهد شد و به این ترتیب رنگی که طرح چوب را به وجود می آورد را به ترکیب پلی وینل کلراید اضافه خواهیم کرد.

این مطلب را از دست ندهید .
مدل های نور مخفی سقف با طراحی مدرن

یکی دیگر از موادی که در ساخت سقف کاذب پی وی سی مورد استفاده قرار می گیرد، پایدارکننده های حرارتی است. دقت کنید که در صورت عدم استفاده از آن ها در زمان بالا رفتن حرارت محیط داخلی سقف کاذب مورد نظر مقاومت کافی را نداشته و نمی تواند در برابر گرما و حرارت دوام داشته باشد؛ این ضعف آن به شکل خرابی هایی نمایان شده و نیاز به تعویض خواهد داشت. از طرفی توصیه می کنیم در مرحله اول از ماده اصلاح کننده ضربه استفاده کرده و استحکام سقف کاذب مورد نظر را تا حد چشم گیری افزایش دهید. از دیگر موادی که نیاز است به ترکیب پلی وینل کلراید اضافه شود، می توان دی اکسید تیتانیوم، پایدار کننده ها یا UV، روان کننده ها و … را نام برد.

سقف کاذب پی وی سی,مراحل ساخت سقف کاذب پی وی سی,تولید سقف کاذب پی وی سی

مرحله دوم

ترکیب کردن مواد مختلف: در سطرهای بالا به مواد مورد نیازی اشاره شد که برای ساخت سقف کاذب باید فراهم باشند؛ در مرحله دوم باید تمام مواد را با یک دیگر مخلوط کرده و ترکیبی کامل یک دست را به وجود آورد. در این بخش لازم به ذکر است که عدم وجود هر یک از مواد مهم سبب کاهش کیفیت سقف کاذب شده و از طرفی وجود حباب در ترکیب شما مشکل ساز خواهد بود.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در حوزه سقف کاذب در تماس باشید.

مرحله سوم

شکل دهی و فرآیند اکستروژن: بعد از این که دو مرحله قبلی را انجام دادید، وارد مرحله سوم شده و بایستی ترکیب به دست آمده را توسط ماشین آلات خاصی قالب ریزی کنید. همان طور که انتظار می رود، شکل دهی به ماده توسط قالب های خاصی انجام می شود. بعد از انجام قالب ریزی نوبت به دستگاه خنک کننده می رسد تا شکل نهایی طرح را ایجاد کند. نحوه انجام دهی این عملیات به شکلی است که قالب ها را در حمام سرد یا میزهای کالیبراسیون قرار داده و بعد از سرد شدن ماده پلی وینل کلراید شکل اولیه سقف کاذب مد نظر تشکیل می شود.

این مطلب را از دست ندهید .
طراحی سقف کاذب و معرفی برترین ایده های آن

مرحله چهارم

مرحله نهایی سقف کاذب: بعد از مرحله سوم سقف کاذب به شکل یک سطح کاملا صافی به دست می آید که می توان آن را به شکل های مختلفی تبدیل کرد. به طور مثال طرح سقف کاذبی که در محیط کاری نصب می شود با طرح سقف کاذبی که در آشپزخانه منازل مورد استفاده قرار می گیرد، کاملا متفاوت خواهد بود. لازم به ذکر است مرحله نهایی تولید سقف کاذب پی وی سی به کمک تکنولوژی اکستروژن اجرا می شود.

تعیین مواد اصلی سازنده سقف های کاذب پی وی سی

در ابتدا لازم به ذکر است که چیزی حدود 85 درصد ماده سازنده سقف های کاذب پلی وینل کلراید است که ویژگی آن مقاومت بسیار بالا در برابر هر نوع عوامل جوی می باشد. ماده ذکر شده در سطر بالا که از سوسپانسیون 68 تا 65 تشکیل شده است، دارای خاصیت ضد آب می باشد و به همین دلیل سقف کاذب پی وی سی بسیار پرطرفدار است.

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *