Untitled-2.jpg (239×20)

کف کاذب آلومینیومی

Untitled-2.jpg (239×20)
کف کاذب آلومینیومی در حال حاضر به علت کیفیت بالا، یکی از محبوب ترین کف کاذب ها به شمار می آید. شرکت فنی و مهندسی کارنو یکی از برترین تولید کنندگان این محصول می باشد. شما می توانید برای خرید کف کاذب آلومینیومی به صفحه محصولات مراجعه کرده و یا با کارشناسان شرکت تماس گرفته تا پس از دریافت راهنمایی های لازم، مطابق با نیاز کاربری خود این محصول را خریداری و اجرا نمایید. اکنون جهت کسب بیشتر و آشنایی با مشخصات فنی کف کاذب آلومینیومی با ما همراه باشید.

کف کاذب چیست:

کف کاذب کفی است که از کف اصلی جدا می باشد و انواع مختلفی دارد. (کف کاذب آلومینیومی و فولادی و گالوانیزه) در واقع می توان گفت کف دومی است که جزء سازه اصلی به حساب نمی آید، عموما این کف را برای این می سازند که به محیط مورد نظر امنیت و زیبایی ببخشند. زیر کف کاذب، تاسیساتی همچون: لوله کشی ها، کابل ها، سیم ها و موارد دیگر قرار می گیرند.

به گفته ای دیگر کفپوش کاذب، متقارن با سقف کاذب می باشد و نام های دیگری همچون: کف بلند شده، کف مرتفع، کف سطحی، دارد. اما بیشتر با نام کف کاذب شناخته شده است. ساختار این نوع کف سبک می باشد، البته وزن تحمیلی به سازه بسته به نوع متریال هر سازه متغیر خواهد بود. در هر متر مربع این وزن حدودا از ۲۰ کیلوگرم تا ۵۰ کیلوگرم می باشد.

هنگام انتخاب کفپوش کاذب، ابتدا می بایست شرایط آب و هوای محیط، میزان رطوبت و گرمایی محیط، شرایط سازه اصلی ساختمان، حداکثر میزان بار تحمیلی به سازه اصلی، شرایط تردد، میزان بار تحمیلی به کف، ارتفاع مورد نیاز و کاربری آن مورد بررسی قرار گیرد. سپس بر اساس ویژگی های هر یک از کف های کاذب، مناسب ترین آن انتخاب گردد. انتخاب درست و مناسب کفپوش کاذب باعث می گردد طول عمر کف مورد نیاز بیشتر و مانع هزینه های مجدد در آینده شود.

انواع کف کاذب:

کف های کاذب انواع مختلفی دارند که پر کاربردترین آن ها به شرح زیر می باشند:

کف کاذب آلومینیومی

کف کاذب فولادی

کف کاذب گالوانیزه

کف کاذب سولفات کلسیم

کف کاذب شیشه ای

کف کاذب سنگی

و همچنین اکثر این کف های کاذب از جمله کف کاذب آلومینیومی از سه قطعه اصلی تشکیل شده اند:

  • تایل
  • پایه
  • استرینگر

در ادامه توضیح مختصری از این اجزاء را در اختیار شما قرار می دهیم.

تایل کف کاذب آلومینیومی:تایل کف کاذب آلومینیومی

یکی از اصلی ترین قسمت های کفپوش کاذب تایل آن بوده که بسته به کاربری آن، ساختار تشکیل دهنده تایل متفاوت می باشد.

تایل ها در ابعاد مختلفی می باشند که مرسوم ترین آن ها تایل های ۶۰*۶۰ می باشند.

تایل های کف کاذب می توانند روکش های متفاوتی نیز داشته باشند، در واقع روکش نقش محافظتی را برای تایل ها اجرا می کند و باعث خواهد شد که کیفیت تایل حفظ شود و جهت زیبایی تایل نیز می باشند. روکش ها نیز با جنس ها و کیفیت ها و کاربردهای متفاوتی در بازار ارائه می گردند. که شرکت فنی و مهندسی کارنو روکش های PVC  و HPL را عرضه می کند.

HPL روکش باکیفیت تری نسبت به PVC می باشد. کف های کاذب کارنو دارای روکش HPL است. یکی از مهم ترین ویژگی های این روکش، خاصیت آنتی استاتیک (ضد الکتریسیته ساکن) آن است که برای مراکز حساس بسیار مناسب است. از دیگر ویژگی های آن ضد خش بودن و ضد حریق بودن است که آن را منحصر به فرد کرده است.

پایه کف کاذب آلومینیومی:پایه کف کاذب آلومینیومی

پایه نیز یکی از اجزاء کفپوش کاذب بوده که از اهمیت زیادی برخوردار است. ارتفاع پایه در هر کف کاذب متفاوت است، و حتی بعضی از پایه ها به شکلی طراحی شده اند که می توان ارتفاع آن را تغییر داد. نوع ساختار پایه بسته به نوع ساختار تایل نیز متغیر است.

 

 

 

 

 

استرینگر کف کاذب آلومینیومی:استرینگر کف کاذب آلومینیومی

جهت جانمایی تایل ها روی پایه ها از وسیله ای به نام استرینگر استفاده می شود. هم چنین برای بهبود ثبات و توزیع بارهای تحمیلی به سازه از استرینگر استفاده می شود و همانند چارچوب عمل می کند.

 

 

 

 

کف کاذب آلومینیومی چیست؟

کف کاذب آلومینیومی همانطور که از نامش مشخص است ماهیت اصلی کالا از آلومینیوم می باشد. در واقع تایل و پایه های کف کاذب آلومینیومی از جنس آلومینیوم بوده و ابعاد تایل آلومینیوم ۶۰*۶۰ می باشد. تایل کف کاذب آلومینیومی دارای دو نوع روکش PVC و HPL می باشد. کف کاذب آلومینیومی خاصیت جذب الکتریسیته ساکن را دارد و آنتی استاتیک است. در کشور ایران، کف کاذب آلومینیوم به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا آلیاژ آلومینیوم، جز مقاوم ترین آلیاژ در برابر آب و حرارت و رطوبت می باشد و همچنین قابل بازیافت است بدون اینکه خاصیت اولیه خود را از دست بدهد.

نام دیگر کف کاذب آلومینیوم، کف کاذب دایکاست است که این اسم به دلیل روش تولید آن، گذاشته شده است.

روش تولید کف کاذب آلومینیوم  یا کف کاذب دایکاست به شرح زیر می باشد:

این کف از طریق روش ریخته گری تحت فشار قرار می گیرد و همین امر موجب بالا رفتن تراکم این محصول می شود به همین علت این فلز در برابر فشار و ضربه بسیار مقاومت بالایی دارد. این نوع کف از کف کاذب فولادی سبک تر است و در برابر اشتعال مقاومت بسیار بالایی دارد.

در محیط هایی که میزان رطوبت و دما در آن جا بالا است، از این نوع کف استفاده می کنند و دلیل این انتخاب به این خاطر است که این محصول در محیط های مرطوب امکان اکسیده شدن پایینی دارد.

وزن تایل های آلومینیومی در قیاس با تایل های فولادی کمتر می باشد. همین امر نیز موجب شده است که بار تحمیلی تایل آلومینیومی نسبت به کف کاذب فولادی کمتر باشد. کف کاذب دایکاست از کف کاذب فولادی قیمت بالاتری دارد.

یکی از مزیت های کف کاذب آلومینیومی این است که قابل بازیافت می باشد و به طبیعت آسیبی وارد نمی کند. البته این نکته قابل ذکر است که کف کاذب آلومینیومی چه در صورت بازیافت شدن و تولید مجدد و چه در صورت عدم بازیافت کیفیت خود را از دست نمی دهد.

آلیاژهای آلومینیوم به علت داشتن خواص منحصر به فرد خود مانند مقاومت، قابلیت جوشکاری، شکل پذیری بسیار خوب، استحکام به وزن بالا در بسیاری از انواع سازه ها، همانند وسایل نقلیه، خطوط انتقال برق، و صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.

همانطور که در پیش تر گفته شد کف های کاذب ۶۰*۶۰ که کف کاذب آلومینیومی جز این نوع کف محسوب میشود، دارای سه قطعه اصلی تایل و پایه و استرینگر می باشد که در ادامه به توضیحات کامل هر قطعه می پردازیم:

تایل کف کاذب آلومینیومی:تایل کف کاذب آلومینیومی

  • ابعاد تایل، ۶۰ *۶۰ سانتیمتر می باشد.
  • وزن هر تایل حدود ۸ کیلوگرم می باشد.
  • میزان آلومینیوم مصرفی در هر تایل حدود ۷٫۵ کیلوگرم می باشد.
  • مقاومت وزن تحمیلی تایل ۲۳۰۰ کیلوگرم می باشد.
  • قابلیت نصب انواع روکش PVC,HPL را دارد.
  • ضخامت تایل ۳۶ میلیمتر می باشد.
  • تایل ها دارای نوار دور از جنس PVC می باشد.
  • دارای روکش HPL با خاصیت آنتی استاتیک، ضد حریق و ضد خش

پایه کف کاذب آلومینیومی:

  • جنس پایه از فولاد می باشد.
  • حداقل ارتفاع ۱۴ سانتی متر و حداکثر ارتفاع ۱۰۰ سانتی متر
  • تحمل وزن ۳۱۰۰ کیلو گرم می باشد.
  • ارتفاع بیش از یک متر متریال پایه تغییر خواهد کرد.
  • جهت نصب پایه نیاز به پیچ و مهره داریم.
  • جنس کلاهک پایه ها آلومینیوم و لوله واسط، فولاد می باشد.

در صورتی که ارتفاع پایه ها را از ۵۰ سانتیمتر افزایش دهیم به نسبت افزایش ارتفاع پایه ها، افزایش قیمت خواهیم داشت.

 

 

استرینگر کف کاذب آلومینیومی:

  • جنس استرینگر گالوانیزه می باشد.
  • ابعاد قطعه حدود ۲۰*۳۰*۵۲۰ سانتیمتر می باشد.
  • وزن هر استرینگر حدود ۴۰۰ گرم می باشد.
  • جهت نصب استرینگر به پایه نیاز به پیچ و مهره داریم.

 

 

 

روکش کف کاذب چیست:

کف کاذب های ۶۰*۶۰ که شامل کف کاذب آلومینیومی و کف کاذب فولادی می باشند، جهت پوشاندن سطحی ترین لایه خودشان نیازمند روکش می باشند.

این روکش ها علاوه بر اینکه جهت زیبایی به کار برده میشود می بایست استانداردهای خاص خود را داشته باشند. در روکش کف کاذب مهمترین مسئله ضخامت ورق روکش می باشد که هر چه ضخامت ورق بیشتر باشد کیفیت روکش بالاتر است.

روکش هایی که جهت کف کاذب آلومینیومی استفاده میشود روکش های PVC,HPL می باشد که هر کدام نیز مشخصات فنی خود را دارا می باشند اما فرق عمده این روکش ها در خاصیت ضد خش بودن روکش است. روکش HPL خاصیت ضد خش و انتی استاتیک دارد و نسبت به روکش PVC از کیفیت بالاتری برخوردار است.

ضد خش بودن روکش بسیار حائز اهمیت می باشد زیرا با توجه به اینکه سطحی ترین لایه کف کاذب روکش آن می باشد و در زیبایی محیط بسیار تاثیر گذار است لذا پیشنهاد می شود از روکش HPL استفاده نمایید.

ویژگی های کف کاذب آلومینیومی:

  • نوع آلومینیوم مصرفی، آلومینیوم LM2 می باشد.
  • قابلیت تحمل وزن ۲۳۰۰ کیلوگرم به صورت نقطه ای دارد.
  • وزن تحمیلی به سازه در هر متر مربع حدود ۲۴ کیلوگرم می باشد.
  • قابلیت افزایش ارتفاع تا ۱۰۰ سانتی متر.
  • دارای قطعات جانبی جهت نصب و راه اندازی.
  • قابل بازیافت میباشد بدون تغییر خاصیت آلومینیوم.

معایب کف کاذب آلومینیومی:

کف کاذب آلومینیوم جز پرمصرف ترین و کاربردی ترین و پرفروش ترین کف کاذب در بازار ایران می باشد که از معایب آن می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:

  • این نوع کف در قیاس با کف کاذب گالوانیزه دارای استهلاک زودتر و طول عمر کمتر می باشد.
  • برای نصب و پیاده سازی علاوه بر قطعات اصلی شامل تایل و پایه و استرینگر نیاز به زیرساخت نیز دارد.
  • هزینه مازاد قطعات مورد نیاز جهت نصب

برخی از مشتریان گروه فنی و مهندسی کارنو:

شرکت گاز ایران
دیجی کالا
راه آهن
اجرای کف کاذب شرکت نیروی برق
اجرای کف کاذب آستان قدس
سازمان آب و فاضلاب
وزارت آموزش و پرورش
جهاد کشاورزی
دانشگاه خوارزمی

و ده ها برند برتر دیگر…

تماس با دفتر تهران: ۸۸۴۸۶۳۰۰(۰۲۱) تماس با دفتر مشهد: ۳۷۰۵۷۰۵۳(۰۵۱)